Снимка: БТА
fallback

Всички гранични пунктове с Гърция са отворени за преминаването на моторни превозни средства, съобщават от МВР.

От 16.10 ч. днес е възстановено движението и през ГКПП-Илинден. Пропускат се всички видове превозни средства и в двете посоки. На изхода има около 40 чакащи товарни автомобила и близо 15 леки коли.

Oще по темата

От 15.10 часа бе премахната блокадата на ГКПП-Ивайловград и Златоград. Възстановено е преминаването на превозни средства и в двете посоки на движение.

Към момента няма данни за образували се колони от чакащи на ГКПП-Ивайловград. По предварителна информация пропускателният режим за ГКПП-Златоград е валиден до 8.00 часа на 22 февруари.

Към 15.40 часа е получена информация за възстановения пропускателен режим и в двете посоки за всички моторни превозни средства през ГКПП-Кулата-Промахон.

По същото време отпадна и блокадата на ГКПП-Капитан Петко войвода. Минути по-късно бе възстановено и движението на ГКПП-Маказа.

Във вътрешността на южната ни съседка, в посока Комотини, могат да се ползват обходни маршрути, посочват от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 8 години

Оня тъмничкия "министър" пак се поиздъни и пак разчита на портрета на баце де си го къта на бюрото!

12

Главния

преди 8 години

Направете мини язовирчета по Струма и Места и спрете водата да ги пълните в най-големите жеги август да ги видим гръцките земеделци от серско и драмско без водица за поливане-ще нададат голям вой.

11

САРАКАТСАНОС ВЛАХОС

преди 8 години

ГОРД СЪМ, ЧЕ СЪМ ГРЪК ПО ДУХ, КРЪВ, ГЕНИ И КУЛТУРА !

fallback