Снимка: Нова тв
fallback

Съучениците на блъснатата от автомобил Елина Георгиева от Монтана организират благотворителен концерт на 29 февруари от 19 часа в Младежкия дом.

Oще по темата

Целта е да бъдат събрани средства за предстоящите скъпи операции на 18-годишното момиче и нейният приятел Милен, които бяха ударени от "Ауди".

Семействата на пострадалите младежи нямат възможност да поемат разходите по лечението им.

На 18 февруари т.г. пиян шофьор с мощно "Ауди" помете момчето и момичето, които се движели пеш встрани от пътя в монтанския квартал Мала Кутловица.

Със счупени крака, таз и тазобедрена кост 18-годишната Елина Георгиева е настанена в монтанската болница. Родителите й се надяват тя да оздравее и да се възстанови до абитуриентския си бал през май.

Приятелят й Милен на 21 години също се нуждае от операция. Той е със скъсани коленни връзки и счупен глезен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 8 години

И за какво точно са парите?За импланти? За изкуствена тазобедрена става?Кое точно касата не го покрива и защо не го покрива гражданскатаВсички ли ще " правим концерти", ако не дай си Боже ни бутнебутне кола.

25

Анонимен

преди 8 години

Браво на съумениците

24

Анонимен

преди 8 години

Да продадат Аудито и да платят личението.Данъкоплатецът не е длъжен да плаща лечението, при наличие на вина.Младежите са " вървяли по тротоара", според предишната статия.

fallback