Кадър: YouTube
fallback

Продължава издирването на бащата, който упражни насилие върху ученици в Националното училище по изкуствата в Плевен, съобщи на БТА говорителят на окръжната прокуратура Добринка Матеева.

Тя уточни, че Милен Антов е обявен за общодържавно издирване във връзка с образуваното срещу него бързо производство по този случай.

Oще по темата

Вчера бе обявено, че мъжът се укрива и се е отправил към психиатрична клиника в Ловеч, за да бъде освидетелстван.

"Пострадалите деца от училището са добре, освидетелствани са за леки телесни повреди, но при продължаване на разследването ще бъде назначена съдебно-медицинска експертиза, която трябва да установи точно нанесените наранявания на учениците", каза Матеева.

По думите й издирваният имал стари присъди, мъжът е бил осъждан за икономическо престъпление и вече е изтърпял наказанието си.

Родителите на пострадалите деца обаче се опасяват, че той може да избяга от наказателна отговорност.

Причината за агресията на Антов е, че синът му Цветан се оплакал от тормоз от по-големите Мартин и Георги.

Припомняме ви, че до инцидента се стигна, след като двама ученици си разменили обидни реплики и се сбили. Едното момче, което е в 8-ми клас, се обадило на баща си и му разказало, че е пострадало.

Предизвикан от това Милен решава да потърси сметка за нанесените травматични увреждания на сина си и нахлува в училището по време на междучасие.

След като родителят пристигнал, синът му отворил аварийния вход на училището, за да влезе. Мъжът влиза в стая, оборудвана като ателие. Там намира детето, което се е било със сина му и още един техен съученик.

Ядосаният баща бил ядосан, взел стол и ударил един от учениците в гърба. Там бил и друг ученик, затова бащата преди да разбере кой е виновен за спречкването, ударил и него - нанесъл му удар в лицето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

до 26

преди 8 години

Няма дете което да не лъже , но родителите можем да познаем симптомите на лъжата на детето понеже познава и страховете им .А страховете са основата на лъжата.Но не всеки родител има това умение.Сигурен ли си наистина обаче , че имаш тези умения.

13

До Антрополога

преди 8 години

12 - сигурен съм, че това си го написал за да ти се обърне внимание.друго обяснение не може да има.ако наистина тиквата ти произвежда такива мисловни конструкции ди за съжаление

12

Анонимен

преди 8 години

А синчето? Някое наказание за подстрекаването. Защото и моето дете, ако ми се обади разплакано, че по-големи ученици са го били без причина и аз ще взема мерки. Само където детето ми не лъже и, ако каже, че са го били, значи са го били. Но пък и няма да ходя в училище, а ще ги издебна навън.

fallback