fallback

62-годишен мъж е загинал при срутване на покрив в изоставено военно поделение в созополското село Равадиново, съобщават от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Инцидентът е станал вчера около 13.10 часа в изоставено военно поделение, разположено в местността "Куку баир" край созополското село.

Мъж на 62 години и две жени, на 63 и 35 години, и тримата от село Росен, са засегнати от срутилия се покрив, докато разрушавали необитаемата постройка.

Причина за срутването на бетонния покрив на сградата е ваденето на тухли от стената. От инцидента на място загинал мъжът, а двете жени, са откарани в МБАЛ - Бургас за преглед и лечение. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Fool for a lifetime

преди 8 години

И аз си знаех, че покривите на поделения са доказани расисти.

8

king_for_a_day

преди 8 години

"Естествен подбор" - биологичен процес, при който оцеляват по-приспособимите, а останалите загиват. Например: наличието на мозък у някои индивиди им позволява да избегнат глупава смърт като наприемр вадене на тухли от стени, докато са отдолу под плочата. Поради тази причина, други безмозъчни индивиди имат различни способи за оцеляване, като например висок темп на възпроизводство, безгранична наглост и убийствена миризма, с която поразяват конкурентни организми.Чавдар Дарвинов.

7

Анонимен

преди 8 години

Сега от Българския Хелзинкски Комитет ще съдят покрива за проява на нетолерантност. Той трябваше да си остане на място, нищо че под него тухлите са обрани.

fallback