Снимка: кадър, Нова телевизия
fallback

Снимки на мизерните условия, в които са принудени да работят българските гранични полицаи, предизвикаха коментари в интернет.

Граничните стражи на реда работят при нечовешки условия, разказва Нова телевизия. Полицаите са със скъсани обувки.

"В катуни се служи по 15 часа при минус 17 градуса. Вижте обувките, дрехите и оръжията, с които се пази границата! Нека се замислят всички, които твърдят, че българските полицаи са неблагодарни! Дори и през 1944 г. са имали по-добри условия за работа", коментира възмутеният гражданин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Редник Иванов

преди 8 години

Някога (сравнително скоро) граничарите бяха наборни войници, облечени с миризливи въшкарници, който специално на дъжд не вършеха никаква работа, нямаха радиостанции, а допотопни ТАПчета, и не даваха 12 часови смени, а 24 часови наряди, нямаха на помощ система за видеонаблюдение, не получаваха купони за храна, нито командировъчни, нито службата им се признаваше за първа категория труд. Нито при уволнението получаваха пари на куп. И когато се оплачеха от тая пуста служба - следваха наказания. Днешните милиционерчета нещо много са се разглезили... Като не ви отърва - напускайте.

26

Дим

преди 8 години

Е аз като бях войник някой да мисли че съм с обувки на ,,Чезаре Пачоти,, !!!! И моите кубинки бяха стари и скъсани, за униформата да не говорим, викахме и ,,въшкарник,, Що тогава не дойде някой и мен да ме снима на кво приличам и в какви условия изпълнявам дълга си! Много ни станаха изнежени и полицаите и граничарите!

25

we

преди 8 години

Това не може да е истина! Пратени са там да правят провокация от Атака! На границата няма дъжд и е топло! Не може да бъде!

fallback