Снимка: архив, Булфото
fallback

11-те деца от групата имигранти, които бяха приети в болница през уикенда, ще бъдат изписани днес. Възрастните мъж и жена, които бяха приети с тях, обаче остават в реанимацията на Бургаската болница.

Oще по темата

Момиче на 15 и жена на 30 години - имигранти от Афганистан, починаха от измръзване в Странджа, в района на Малко Търново. Те са били част от група от 19 души, проникнали нелегално на българска територия.

През нощта на събота срещу неделя 15 човека бяха настанени в Спешното отделение с различна степен на измръзвания. Групата пресичала граничната река.

Двама от имигрантите тръгнали да търсят помощ и така открили граничен патрул. В местността Скалата камион на военните не е успял да стигне до тях и започва 6-часова спасителна акция, приключила в болницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

боцко каратеката

преди 8 години

За лечението ша плати матряла, дето само мрьнка, че е беден, пьк са вози на кола и има арартмент

8

Анонимен

преди 8 години

Живеем в 21 век, но робството още не си е отишло. Този път американско с еврейски и турски привкус. Тези , които преди 26 години си взимаха за спомен от Стената, сега могат да си ги заврат в задниците тези "Сувенири". Къде са Скорпионс да напишат нов хит в съвременен вариант ? Не смеят. Ще приема цяла Европа по заповед мюсулмани, ще ги храни , облича и лекува без пари, а Щатите ще и гледат сеира. Колко хиляди пришълци Италия и Гърция нарочно удавиха и избиха, защото не им трябват.

7

Анонимен

преди 8 години

А кой ще плаща за лечението им?

fallback