Снимка: БТА
fallback

Малко след 17:00 часа на ГКПП "Кулата-Промахон" започнаха да се пропускат леки автомобили и автобуси. Граничният пункт остава затворен за преминаване на тежкотоварни автомобили.

Граничните пунктове "Илинден-Ексохи" и "Маказа" остават затворени за преминаване на всички моторни превозни средства.

Вече втора седмица продължава протестът на гръцките фермери, заради който се затварят граничните пунктове с Гърция.

От 12:00 часа днес бе преустановено движението на всички МПС през граничните пунктове "Илинден-Ексохи" и "Маказа". Най-вероятно, там няма да се пропускат автомобили до 12.00 часа утре.

През граничните пунктове "Златоград", "Ивайловград" и "Капитан Петко войвода" трафикът засега е нормален.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Някой да отговори!

преди 8 години

Може ли някой да отговори, ако отворят границата, няма ли тировете да са блокирани вътре в Гърция, тъй като от днес има 24-часово затваряне на Темби, Коринтос-Патра и всички големи пътни артерии!?Днес на много места в офисите на народните представители от СИРИЗАА имаше нахлувания от земеделците,като им искаха обяснения защо са лъгали народа,а пред вратата на един офис изсипаха оборска тор и картофи.Казват,че ще отидат с тракторите пред Парламента и...

4

VARNA

преди 8 години

Софиянеца , *** горкия ! Маляките саботират бизнеса му , но софиянеца си мълчи , а на лято ще отиде и парите си да му остай на мазния грък аахахахаха

3

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЕ това няма как да стане,затворим ли границата с Гърция нарушаваме правото за свободно движение на стоки и хора и тогава порното ще е яко,за нас.

fallback