Снимка: Bulphoto, архив
fallback

Плъзнали са нови телефонни измами - обажда се мъж, който се представя за квартален полицай или инспектор от Криминална полиция, и оставя номера си, за да му се обади граждадина, ако стане обект на измамници.

На следващия ден звъни жена, която съобщава обичайната схема за роднина в болница, нуждаещ се от пари, съобщиха от МВР.

След обаждане на гражданина на мнимия квартален, "служителят" обяснява,че трябва да съдействат на МВР. Затова съветва хората да съберат всички налични пари и да се срещнат с измамниците, за да може полицията да им направи засада и да ги хване.

За подобен метод алармират потърпевши. От полицията отново напомнят на гражданите да не се доверяват на непознати и под никакъв предлог да не дават пари на ръка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

KOI4O

преди 8 години

XORARA SE DOVERIAVAT ZASTOTO NEMAT VERA NA POLICIATA I TARSIAT SPASENIE,AMA NE SE DOSESTAT 4E GI MAMIAT OTNOVO.

5

asd

преди 8 години

Винаги съм се възхищавал на "изобретателните" методи, които ползват. И съм още по - изумен от ***, които им се връзват.Щом си толкова ***, нека ти вземат парите.

4

Васкп

преди 8 години

Стига сте писали глупости бе невежи хора. Те ги хващат но измамниците са цели кланове имат по 3-4 деца зетьове и тн. Трябва само с *** да се пусне над гара Горна Оряховица , Ветово и тн . Няма оправия с тази пасмина. Само концлагери и газови камери

fallback