Снимка: архив Булфото
fallback

Майка на третокласничка отива на съд за ударен шамар на учителка. Инцидентът станал на 11 ноември 2015 г. в двора на основното училище "Филип Тотю” в павликенското село Върбовка.

Малко по-рано същия ден, в междучасието, възпитателката разтървала две момичета, които се биели и си скубели косите. Едното от децата обаче се оплакало на майка си и разгневената родителка решила лично да се разправи с учителката, пише "Монитор".

Тя връхлетяла в двора на школото, насочила се право към учителката и без да каже нищо й залепила един як шамар. След подадената от ударената жалба, срещу родителката било образувано наказателно производство.

Повдигнато и е обвинение за причинена лека телесна повреда и е дадена на съд с искане за налагане на административно наказание. Ако бъде призната за виновна, тя може да отнесе доста солена глоба от 1000 до 5000 лв. Предстои делото да бъде насроено за разглеждане в Районен съд – Павликени.

 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 8 години

наказателният кодекс е променен още в 2013-за посегателство над учител,ама журналята да вземат да го прочетат и да не въвеждат в заблуждение хората!!Друг е въпросът кой се сеща за тази промяна,че да я прилага.А иначе аз ако бях щях да й отвъртя главата-на родителката,не на учителката!!

20

Ха Ха

преди 8 години

Това да я осъдят на 5 000 лева глоба искам да го видя!

19

tal

преди 8 години

Ще плати 5000 лв на куково лято.

fallback