Снимка: Bulphoto, архив
fallback

65-годишен мъж от Кърджали заключи в дома си инкасатор на "ВиК". Повод за това станали разногласия за количеството изразходвана вода.

Като разбрал каква сума дължи, мъжът побеснял, напуснал помещението, в което се намирал водомера и заключил останалия в него инкасатор.

По случая е образувано досъдебно производство в Районното управление на МВР в Кърджали с постановление на прокуратурата.

Работата по изясняване на случая продължава разследващ полицай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Петър

преди 8 години

Га яли посли си мил осрания *** не викал, а сега . Има си уред има си и служител има си и цена . Като гледам коментарите на повечето - най нискато стъпало ви излезе виновно - инкасатора. Пропаднало племе ! Жалко за прекрасната територия която обитаваме !

9

Анонимен

преди 8 години

До 8 Само дето в "Андрешко" не се взима на прицел нежеланието на българина да плаща, а стремежа на българския чиновник да вземе на босия цървулите... Ама то малко трябва да се прочете и самото произведение, а не да се повтаря като папагал каквото кажат нашите нови водачи!

8

Анонимен

преди 8 години

До 8В народопсихологията явно е заложено и редовно да се мрънка за това колко бил долен българина вместо да се стремим да правим пример за обратното. Излиза че този е заключил инкасатора не защото е ***, ами защото е българин...

fallback