Снимка: архив Булфото
fallback

Два автобуса с пътници и микробус се сблъскаха в района на Омуртаг.  По първоначална информация няма загинали. Сред пътниците обаче има ранени, двама от които с тежки счупвания.

Инцидентът е станал при изпреварване малко преди 15 часа. Пострадалите се транспортират към болниците в Търговище и Омуртаг. Със сериозни наранявания е млада жена, съобщи Нова тв.

Катастрофиралите автобусите са на "Юнион Ивкони", пътуващ по линията София - Варна, и на "Биомет", по линията Варна - София. И двамата шофьори са пострадали, единият е със счупена ръка.

Сблъсък е станал, когато микробусът изпреварва автобуса на "Биомет" и се удря челно в този на "Юнион Ивкони".
В автобуса на "Биомет" е имало 26 пътници, като по-тежко е пострадал шофьорът. 

В автобуса на "Юнион Ивкони" няма тежко пострадали, но хората са уплашени, а някои са с охлузни рани. 15 са били пътниците в него.

Пътниците, които не са пострадали, ще бъдат транспортирани с алтернативни автобуси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 8 години

Радвам се, че нямаше тежко-пострадали и смъртни случаи.. Аз бях също една от хората, в автобуса на Биомет, какво да ви кажа, беше нещо страшно! ...

8

Анонимен

преди 8 години

До Хари: Еми чудех се и аз как може да има такива хора. Преди една седмица снимаха как убиваха човек, сега снимаха катастрофата. На народа му дай хляб и зрелища. До 10: първо биомет удари отзад буса, който го изпреварваше, после ивкони удари буса, и накрая двата автобуса се блъснаха. Пак казвам, цяло чудо е, че няма тежко пострадали. Все пак в двата автобуса е имало общо към 50 човека.

7

жорко

преди 8 години

някой *** ***, дето си е купил книжката, и няма основно образование /реално/ е предприел маневрата да изпреварва автобуса , не могъл е се блъснал челно в другият.

fallback