Радослав. Снимка: Facebook
fallback

Окръжната прокуратура в Перник повдигна обвинение срещу Радослав Колев, който вчера нападна 15-годишно момиче на автобусна спирка в града, съобщава БНТ.

Колев е привлечен като обвиняем за опит за убийство по особено мъчителен за жертвата начин. Наказанието предвижда от 15 до 20 години затвор, съобщиха от обвинението.

Oще по темата

От сутринта Колев е задържан за 72 часа, като предстои да бъде внесено искане за налагане на мярка "задържане под стража".

Вчера 28-годишният Колев нанесе 13 удара с нож на 15-годишната Зорница Спасова. След като цял ден състоянието й беше критично, днес момичето е стабилизирано.

Любовна драма стана причина за бруталното нападение над ученичката. Зорница и Радослав са имали връзка около 4 месеца.

28-годишният мъж е от Радомир и е осъждан многократно за наркотици, грабежи и хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Киро

преди 8 години

Ако някой заплашва с убийство детето ми, както го е правил тоя ***, направо бих му резнал ръчичките от раменете и после следват оченцата, ушенцата, а за накрая зъбките (един по един). След това го пускам от някое по-високо място да си ходи и всичко приключва. Това е толкоз просто и логично, както е казал поетът. Няма човек, няма проблем. Изобщо няма да го бавя.

19

Анонимен

преди 8 години

Вярно, че Белене много ни липсва. Такива трудови отряди могат да се съберат, че автомагистралите без валяци ще ги направят.

18

Анонимен

преди 8 години

Каква е тази връзка от 4 месеца? Този вече е осъждан многократно за наркотици, грабежи и хулиганство. Сега първо една присъда за педофилия, сетне за опит за предумишлено убийство по особено жесток за жертвата начин. Трябва да си изкара живота зад решетките. Това е личната му воля, какво още не е ясно.

fallback