Общ преглед

Безразборното паркиране вече като че ли не ни изненадва. Една случка от Варна обаче възмути хиляди българи във Facebook. На нея ни направи свидетел чрез снимките си и разказа си Рени Димитрова.

На снимките се вижда ясно как лек автомобил "Рено" с регистрационен номер В0622РК не просто е паркирал неправилно, но и е запушил изцяло стълбище и по-конкретно рампа за хора с увреждания. На една от снимките се вижда, че на няколко крачки има свободно място за паркиране.

Рени Димитрова попада на мъж в инвалидна количка, който се опитва да достигне до магазина, за да си купи хляб. Това обаче е невъзможно, тъй като шофьорката е трябвало първо да си напазарува и да се поразходи, а чак след това да премести автомобила си. През цялото това време господинът я чака, за да използва рампата.

Човекът настоявал цялата случка да бъде снимана, а Рени Димитрова да изпрати снимките на колата, за да последва санкция за наглото нарушение.

Шофьорката се появила. Въпреки че логичната реакция на дамата би била да се извини, тя не го сторила.

"Вместо да се извини тя викаше и ругаеше какъв ни бил проблемът", пише Рени Димитрова.

Дали ще последва реакция от полицията, не знаем. Засега вероятно случката ще лежи на съвестта на шофьорката на "Рено"-то. Ако има такава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар