Снимка: архив, Булфото
fallback

15-годишната Зорница е съсипана, а тялото й е надупчено до неузнаваемост. Това разказа бабата на наръганото в Перник днес момиче.

Oще по темата
По думите на бабата внучка й се страхувала от нападателя си Радослав Колев. Той постоянно й се заканвал, заплашвал и семейството й. Колев плашил Зорница, че ще я пребие, убие, че ще запали къщата на семейството й.

Днес бабата на Зорница не успяла да я придружи до училище, съобщава BTV. Радослав я проследил до спирката и я пробол с ножа си посред бял ден 13 пъти.

Момичето е с много наранявания по гръдния кош. Радослав е в ареста с обвинение за опит за убийство.

"Снощи се е обаждал и е искал пак да е с внучката ми. Тя му отговорила, че избира семейството си, а не него. И това стана. Всичко опитахме – и закани, и молби, и не се обаждахме в полицията, за да я остави. А той се беше заканвал на Зорница, че ако се обадим в полицията, ако подадем жалба, ще я убие на първата пресечка”, разказа смазаната жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 8 години

Защото стигнахме в тая държава да не вярваш и да не разчиташ на никого.И още няма обесени.Евроатлантически цености

19

Анонимен

преди 8 години

Горкото момиче, ужасно е да живееш в страх от престанните заплахи на някой. А това, че не е казала в полицията е все тая, полицаите са толкова безхаберни, мързеливи и арогантни, че никаква полза, дори и да се беше обърнала към тях. От личен опит го казвам, изпадал съм в ситуация, да живея в страх от заплахи, обръщал съм се към полицията и такова пренебрежение, арогантност и незаинтересованост срещнах, че нямам думи.

18

Ал

преди 8 години

Типична пернишка история. От средата на миналия век в Перник са изпращани престъпници от цялата страна , излежали присъдите си и настанени на работа в мините и заводите. Освен мъже , там са интернирани и жени с "леко поведение". От сексуалните им връзки са се родили деца , които и генетично , и поведенчески наследяват лошите черти на своите родители .От своя страна те също създават потомство с подобни негативни характеристики и т.н. И ето резултата след 70 годишна "селекция"!

fallback