Снимка: Facebook
fallback

Млад мъж от приюта на отец Иван в село Якимово е нанесъл побой на 66-годишен местен жител.

Разправията между двамата е станала заради посегателствата на по-възрастния мъж срещу жени от социалната общност. Случаят се разследва, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Скандалът избухнал в неделя към 19.30 ч. 30-годишният Александър – шофьор в комуната на отец Иван, се скарал с Милчо и се нахвърлил върху него с юмруци и ритници.

След побоя по-възрастният мъж е бил транспортиран в болницата в Лом, където установили, че има два избити зъба и контузии по лицето и тялото. Раните не са тежки и пострадалият е освободен, казаха от болницата.

"Милчо – известен с прякора Дую, от месеци се върти около комуната. Закача булките без мъже, прибира пари на самотни и болни хора", разказаха пред "Стандарт" хора от приюта.

"Отдавна имаме проблеми с Дую. Подавали сме сигнали за посегателствата му в полицията, но той продължи да безчинства. Последно взе колело на наше момче и не го върна. Александър е отишъл да прибере велосипеда и станал скандала!", разказа и самият отец Иван.

Преди Нова година заради достойното си служение на Бога и църквата и грижите си за самотните, бедни и отчаяни хора отец Иван бе издигнат в сан архимандрит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Ееееее

преди 8 години

Ееееее ето най-после една положителна новина в този сайт!!!!!!!!

11

Ghost

преди 8 години

Дую уонт ми? Дую дую?

10

ЗАПОЗНАТ

преди 8 години

Сашо (в ролята на добрия боец-защитник) е един от ПЕДОФИЛИТЕ, които редовно налитат на децата от този приют... естествено никой не го закача... защото... е племенник на другия ПЕДОФИЛ - основателят на приюта....

fallback