Снимка: Булфото, архив
fallback

Пет писти са на разположение на скиорите и сноубордистите в курорта Банско в момента, а сред скиорите, които се спускат днес по тях, е и президентът Росен Плевнелиев, съобщи маркетинг-директорът на скизоната Иван Обрейков от дружеството "Юлен" пред БТА.

Времето е прекрасно, слънчево и много приятно, обработени са и работят заедно със съоръженията към тях пистите "Юлен" , "Балканиада 2", "Шилигарника-Бъндеришка поляна" и учебните писти край Бъндеришка поляна, каза Обрейков.

По думите му в момента в скизоната има много скиори, сноубордисти и туристи.

"Чакаме да застудее и да завали сняг, в готовност да действат при минусови температури са и инсталациите за технологичен сняг и се надяваме да посрещнем Нова година с повече отворени писти, допълни той. Сред посетителите има и много деца с родителите си, които се възползват от символичната цена - един лев, на дневната карта за деца до седемгодишна възраст.

На пистата "Юлен" в м. Шилигарника днес успешно са приключили и първите за сезона състезания по слалом за купата "Юлен" с участието на алпийци от 15 нации. Стартовете са от календара на ФИС", допълни Обрейков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Бо гуу

преди 8 години

Ами предателят на малкото пръстче на Доган не може да се мери! Ако сега се гласуваше за президент 5 гласа от фамимиятА ми мямАше да сме за плевн лиев! Чакам Доган да се кандидаТира. Ще го подкрепим,"!!

11

Пишмана

преди 8 години

Няма ли някой да му подложи крак, да го пгледне с оптика от близко храстче, да му направи това онова?

10

Хетеротуу

преди 8 години

А неее!! Там дето карат петалии аз не ходя:))))

fallback