Снимка: Facebook
fallback

Общ преглед

Едва месец след откриването магистрала "Марица" вече пропадна. Проблемът с качеството на строителството и ремонтите не е софийски, той е национален и силно тревожен, алармира "Спаси София".

По-притеснително е, че пропадането е в аварийната лента, която всъщност е най-слабо натоварена.

"Магистрала Марица е поредната жертва на некачественото и претупано строителство, при което надзорът и контролът са само на хартия. Припомняме, че същата съдба сполетя и магистрала Струма по-рано през годината", написха още от гражданската организация.

Изпълнителите са Пътища Пловдив АД и Агромах АД. На снимките се вижда как фирмата ремонтира и друг участък, пак от същото трасе.

"Спаси София осъзнава, че магистрала "Марица" не е свързана със София, но България няма излишък от пари и време, за да ги пилее по този безобразен начин", завършват будните граждани.

По повод на сигнала за пропадането на аварийната лента от АПИ съобщиха, че трасето при 30-и км на магистрала "Марица" не е компрометирано.

От АПИ уточняват още, че е разпоредено на изпълнителя на обекта за своя сметка да предприеме необходимото за отстраняване на пукнатина от около метър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

116

Б.Б.

преди 8 години

На първата снимка участъка от 20-30 метра да се ремонтира ще коства над 50 милиона лева ! трябват пак кредити !

115

Дядо Петър

преди 8 години

Стига сте плакали!Парите са "усвоени", гушките на приятелчетата - напълнени, партийната каса на ГРОБ пращи по шевовете.Купихме предишните избори, ще купим и следващите.Щом насреща си имаме, както е казал поета, НЕ НАРОД, А ***.

114

Тиквоний Втори

преди 8 години

Защото са виновни *** и Орешарски ! Гееееерп !!!

fallback