Снимка: Булфото, ахрив
fallback

Цяло Смядово и околността се чуди кой е тотомилионерът, който спечели над 4 милиона лева от играта "Тото 2 – Зодиак". Това е първата печалба в играта от създаването й през 2014 г. Досега никой не бил уцелвал печелившата комбинация от 5+1.

Новината се съобщава всеки ден по общинската радиоточка. Радиоводещият Тодор Андонов напомня на играещите тото да си погледнат попълнените фишове, защото късметлията е сред тях.

"Както вече сте разбрали, уважаеми радиослушатели, Смядово си има тотомилионер. Над 4 милиона ще влязат в нашата община от спортния тотализатор”. По този начин радиоводещият Тодор Андонов обявява в ефир новината, показа репортаж на БНТ.

Oще по темата

Ударилият първия джакпот в играта е попълнил само първата колонка от абонаметния фиш на цена от 1 лев и 10 стотинки.

"Сложил си е тука една точица. Това означава за четвъртък и неделя си е пуснал клиентът и с едната колонка от първото теглене е улучил", коментира Веселина Желязкова, управител на пункт на Спорт тото в Смядово.

Откакто спортният тотализатор обяви, че милионерът е от Смядово, в градчето се обсъждат различни имена. Всеки от заподозрените отричал, но и съжалявал, че не отбелязал печеливщата комбинация от цифри.

“Аз го приемам като някаква поличба за града ни в навечерието на тези Коледни и Новогодишни празници, защото имаше една печалба от 8 000 лв. преди месец… Много често взеха да се случват в Смядово, дано общинската хазна по някакъв такъв начин се напълни”, коментира кметът на община Смядово Иванка Петрова.

Още повече, че печалбата е почти толкова, колкото годишния бюджет на малката община.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Щастливец

преди 8 години

Ако не сте чели правилата за плащане на печалбите от Тотото, ето какво излиза: При 4 милиона 202 хиляди и 66 лв печалба печелившия ще получи 500хиляди лв и след това всеки месец( до 7 години) трябва да получи остатъка, но не по-малко от30000 лв всеки месец, изчислено това прави по 44072,21 лева.Да му е честита тази печалба и да си ги харчи с кеф!

15

Анонимен

преди 8 години

Не го търсете в Смядово, бях при една л....ца и си пуснах фиш. Сега ядем и пием ! Честита Коледа !

14

Споко ве!

преди 8 години

Сега търсят некой овчар, текеесар или свинар да вземе 50-60лв от тая "печалба", предназначена за N-ската парт - организация.

fallback