Снимка: архив Булфото
fallback

46-годишен пловдивчанин загина след като изскочи внезапно на пътното платно на магистрала "Тракия". Той бил пометен от товарен автомобил с унгарска регистрация.

Мъжът бил транспортиран в тежко състояние в болница, където по-късно е починал, съобщи "Дарик". Няма данни за употреба на алкохол от страна на шофьора на ТИР-а.

Извършен е оглед, образувано е досъдебно производство и служители от сектор "Пътна полиция" продължават работата по случая.

В Асеновград дете също пострада след като изскочи внезапно н апътното платно. Драмата се разиграла около 19 часа в събота.

Според информацията детето излязло внезапно на пътното платно на улица "Лале баир" и било ударено от движещ се на заден ход лек автомобил "Фолксваген".

Няма данни за употреба на алкохол от страна на 24-годишният водач, на когото е съставен акт за установено административно нарушение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

преди 8 години

Скоростни автомобилни пътища - задължително с ефективни прегради - за да не може пешеходец да навлиза безразборно! Само на включвания на път към магистрала - да има пропускане - там шофьорите да очакват потенциална поява от пешеходци. В метростанциите на Сф метро - как наслагаха парапети и врати за служебен персонал само? за избягване на самоубиици и бездомници, безразборно да навлизат по релсовият път.

4

К.В.

преди 8 години

То, не са крави, други животни, хора и т.н. Да се изгради плътна ограда от отбивка до отбивка. Да не се разчита, че всеки е с идеални реакции, преценка, кондиция, спазване на закони, е благоразумен и т.н. Да се направят заграждения!

3

.

преди 8 години

И сега най-вероятно тираджията ще бъде обвинен, че го е прегазил поради "НЕСЪОБРАЗЕНА" скорост...

fallback