Снимка: Булфото, ахрив
fallback

Все така критично остава състоянието на момчето, върху което падна греда от футболна врата в училище в Разлог. Това съобщиха за Нова тв от "Пирогов". Неврохирурзите продължават да се борят за живота на осмокласника.

Опасенията на лекарите са, че дори да се събуди от комата, 14-годишният Атанас може да има трайни и тежки увреждания на мозъка.

Oще по темата

Момчето пострада в час по физическо възпитание, а причините все още се изясняват.

Инцидентът се случи около 12.00 часа на 2 декември. По информация на очевидци момчето се е люлеело на греда на футболна врата, която е паднала върху главата му.

Кметът на Разлог Красимир Герчев заяви, че стоманените въжета, с които футболните врати в училището са били закрепени към оградата на игрището, са били прерязани и откраднати.

"Спешно сформирана комисия от общината е направила оглед на училищния двор, прегледана е основно и документацията на спортното съоръжение", заяви още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 8 години

sybujdai se po-skoro milo dete :(

13

Анонимен

преди 8 години

"Кметът на Разлог Красимир Герчев заяви, че стоманените въжета, с които футболните врати в училището са били закрепени към оградата на игрището, са били прерязани и откраднати"Люлеенето на футболна врата не е най-гениалното нещо, което човек може да направи, но проблемът в случая е в самата врата. И по-точно в задигнатите осигурители...

12

Анонимен

преди 8 години

Стоманените въжета с които е била вързана вратата са били откраднати.Нима ще си позволите да кажете сам си е виновен?Кое дете ще се сети да прави оглед на всяко съоръжение дали е безопасно?

fallback