Снимка: архив, Булфото
fallback

Руски гражданин, който е постоянно пребиваващ в Република България, е ударил униформен в центъра на Варна, съобщиха от МВР.

42-годишният мъж отправял обиди, ругатни, закани, оказване на съпротива на органите на реда и нанасяне на удари в лицето на полицейски служител.

Инцидентът станал на бул. "Съборни" около 15.45 часа вчера. Мъжът бил в нетрезво състояние, задържан е 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство, а материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 8 години

ДО 36 АРЕ СТИГА С ПРОСТОТИИ . ТОВА ЧЕ Е ПЪЛНО С БЕЖАНЦИТЕ НЕ ПИСА "Е ТОВА НИ ЧАКА- СМЯТАТ НИ ЗА ТЯХНА ГУБЕРНИЯ". ТОВА ЧЕ ЗАРАД ПИЯН ПОЛЯК ЦЯЛ САМОЛЕТ КАЦНА В БУРГАС И ВСИЧКО ЖИВО ТУК БЕ НА КРАК - СЪЩО НЯМА КОМЕНТАРИИ ОТ ТЕБ- Е НАЛИ НЕ Е РУСНАК ЗНАЧИ НИЩО ЛОШО НЕ Е СТАНАЛО... ЗАПАДЕН КЛА ..КБОР

17

Анонимен

преди 8 години

барем една физкултура да им вкарат на тези милиционери, че всеки втори взе да ги шамари... а те милите беззащитни падат, като есенни листенца...

16

Хилари

преди 8 години

Това ни чака - те винаги са ни смятали за тяхна губерния. Налитат и на полицаи и на жени, чувстват се у дома си тук. Такова е отношението на 90% от тях. Няма да забрава българо-румънската граница и бясната рускиня, която седеше на платното EU и от злоба не пускаше колите - искаше всички да чакат като тях поне час два, не да минават транзит. Румънска митничарка със сила я отмести.

fallback