Снимка: архив, Булфото
fallback

Над 40 на сто е избирателната активност в област Кърджали към 13.00 часа, обобщиха от петте Общински избирателни комисии.

В десетте кметства, в които избор се провежда на втори тур, най-висока е активността в кирковското село Самокитка. За кмет на кметство там са гласували 60,15 на сто от правоимащите.

Най-ниска избирателна активност е отчетена в крумовградското село Малък девисил, където за кмет на кметство са гласували 39,9 на сто от избирателите.

Към 13.00 часа гласувалите в региона са малко над 3 000 от близо 7 000 имащи това право. От петте ОИК в област Кърджали уточниха, че към обяд няма подадени жалби.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Ало, журналистите

преди 8 години

Защо не споменавате нищо за бруталната и кървава гражданска война, която бушува в Турция, така ли ви наредиха от турското посолство, за Турция добро или нищо, пълно затъмнение!

19

Анонимен

преди 8 години

Бре! Как попаднах на турски сайт?! То един прекрасен език, то една музика, то една хармония... Къде са му родовете, да не знаеш за какво или кого става дума! И граматически неразвит.

18

Ястреб Османлията

преди 8 години

До до :)Пак коментираш неща, от които хал-хабер си нямаш! Партията на Ердоан не само си гарантира мнозинството, но вероятно ще си гарантира абсюлотно мнозинство в турския меджлис, който е 367. В момента спечелиха точно 367 кресла, но има още 10% от гласовете да се преброят!Турция е голяма страна, чиято съдба не може да се диктува от няколкото хиляди пъпчиви младежи с неясна сексуална ориентация като протестиращите на Гези парка! Густо майна, густо!!!

fallback