Кадър: Нова тв
fallback

Мъж от Козлодуй е намерил и спасил преди дни малко кученце, боядисано и изхвърлено в кофа за боклук.

Тони Атанасов открил безпомощното четириного в село Добролево, съобщи Нова тв.

"Няма нищо случайно. Приятелка ме помоли да й помогна да транспортираме двете й кучета до клиниката за кастрация. Пристигайки в село Добролево, чухме плач на кученце откъм близкия контейнер. Малко кученце, боядисано с латекс и изхвърлено. Колко трябва да си прост и жесток, за да направиш подобно нещо? Прерових контейнера за още, но нямаше", разказа той.

След около час той предал кученцето във ветеринарната клиника в Козлодуй, където го прегледали, изкъпали, нахранили и обезпаразитили. Кученцето вече е осиновено.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 8 години

КАКТО ПРИ ХОРАТА ТАКА И ПРИ КУЧЕТАТА ИМА ДОБРИ И ЛОШИ!!!СТОПАНИНА КАТО НЕ ГО ИСКА ТО Е ОЩЕ МАЛКО!!! ВРЪЗВА ГО С ЕДНА ВРЪВ НА ЦЕНТЪРА НА СЕЛОТО И ПИШЕ БЕЗДОМНО КУЧЕНЦЕ КОЙТО ГО ИСКА ДА ГО ВЗИМА!!!

32

Анонимен

преди 8 години

Поредната глупост родена от ментално болни кубелюби. Правете каквото искате, но не ме занимавайте с вашите мании, това не е обществен проблем - така е било, така и ще бъде, кучето е създадено от човека за да му служи, а не обратното! Не е правилно да се хвърлят кучета в контейнери, но още по неправилно е да обвиняваш без да знаеш какво е станало! Всъщност бездомните кучета са пряка функция на социопатите които ги хранят, защитават и т.н. - по-добре мъртъв пес, отколкото бездомен такъв!

31

Анонимен

преди 8 години

Не са нормални подобни хора. Съгласен съм, че трябва да се регистрират и наблюдават.

fallback