Снимка: архив, БулФото
fallback

Полицията в Бургас е задържала 71-годишен мъж, подпалил чужд лек автомобил, съобщиха от МВР.

Вчера около 12.50 часа във Второ Районно управление – Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил "Опел Корса”, с бургаска регистрация, собственост на 46-годишен бургазлия. Колата е била паркирана на ул. "Никола Камбуров" до дом № 28 в кв. "Банево".

Огънят е потушен от собственика на автомобила. Получени са обгаряния в областта на задната броня и задната дясна гума на "Опел"-а.

Полицията е установила извършителя на палежа – 71-годишен мъж, живеещ на ул. "Никола Камбуров", дом № 28 в квартала.

Той е направил пълни самопризнания и е задържан за срок от 24 часа.

Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 8 години

Беззаконието води до саморазправа. Простичко е! Как пък в една западна държава някой съсед не подпали автомобила на друг съсед, понеже паркирал грешно. Как ли? Ами, всеки си има резервирано място за паркиране! Точно така, място за паркиране. Нещо, което се планира и строи заедно с къщата! Някои и подземни гаражи имат! И изнаглее ли някой, просто се намесва полицията и тогава става скъпо. А при нас ще ходим да се разправяме цял живот с някой селски тарикат докато не ни падне пердето накрая.

4

Сп???нс

преди 8 години

като си бях отпуска говорих с един познат и ми обясни ,че картонените надписи "Гараж , не паркирай " били законни , и ако спреш те глобяват или идва паяка !? , излиза ,че с един картонен надпис ставаш собственик на едно парко-място пред гаража ти , а за останалите това място струва левче на час , защото е в синя зона . нека си плащат годишна такса ,както е в Испания примерно

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 3Просто му е писнало на човека от нещо. Повечето "притежатели" на коли си мислят, че са хванали бога "за шлифера" , и че всичко им е позволено. Нагли, дръзки, прос.таци в повечето случаи, когато има конфликтна ситуация. Налитат и на бой, мислейки, че шкембетата им са сила. Затова не бързайте да осъждате стареца. Можеби каруцарят си го е заслужил. Защото законът не се занимава с "дребни" случаи, човечецът е определил наказанието сам.

fallback