Снимка: архив Bulphoto
fallback

Момиченце на 2 години и половина е настанено в отделението по реанимация на МБАЛ "Д-р Иван Селимински"-Сливен в тежко състояние, след като е било блъснато от влак, предаде Агенция  "Фокус".

Началникът на спешното отделение д-р Тодор Суванков съобщи, че детето е доведено в болницата от жители на кв. "Надежда" в много тежко състояние около 14,30 ч. с видима деформация на черепа и с кръвонасядания в областта на главата.

От изследванията са установени фрактура на черепа, контузия на мозъка и фрактура на лява ръка.

Детето е било оставено без надзор да си играе до линиите. То е ударено от пътническия влак София-Бургас на 200 метра от гарата.

Майката на детето е на 17-години, по време на инцидента се е намирала в жилищна зона, която е в непосредствена близост до жп линиите.

Детето е с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 8 години

А майката няма ли да понесе отговорност?

15

Христов

преди 8 години

До РАЗМИСЛИ и СТРАСТИМоже и теб да *** ако си мераклия.Много си *** САШЕ

14

Хъммм

преди 8 години

случват се такива работи , навремето често си играехме между влаковете (селото ни има голяма гара ) и знам ,че на един комшия му направиха главата квадратна ,не успял да се измъкне на време , по чудо оцеля , само дето от тогава е малко по-*** , но на общия фон напоследък в БГ ,поне за заместник министър може да се кандидатира

fallback