Снимка: Facebook
fallback

Момчил Семерджиев от Пловдив вече 12 дни е в неизвестност. Всички опити да бъде открит са безуспешни. Семейството моли всеки, който има информация, да се обади на телефон 112.

Полицията върши каквото може. Проверено е Тепето с кучета да не би да е станал инцидент, няма нищо намерено. Разпитани са приятели, проверени са телефоните и все още нищо, съобщи в сутрешния блок на bTV Явор Семерджиев, брат на изчезналия Момчил.

Oще по темата

От телефонните разпечатки, които полицията е получила, става ясно, че след разговора с брат си вечерта, Момчил не е говорил с други. Единствените разговори, които е провел този ден са с момчетата, с които заедно са били на таванската стая, преди да се разделят.

Последните думи на изчезналото момче са: "Брат, пусни ми ключовете, долу съм". Той му казал, че не си е вкъщи, посъветвал го да звънне на родителите си или да го изчака. Явор обясни, че не е разбрал същата вечер, че брат му го няма, защото спи в отделна стая и след като се е прибрал направо си е легнал, а на сутринта помислил, че Момчил е отишъл при приятел.

Той каза, че познава от години всички момчета, с които са били вечерта, те са студенти и никой не е бил под такова влияние на алкохол, че да има отклонение в държанието. Явор съобщи, че не знаят Момчил да е имал врагове или проблеми с някой и не могат да си обяснят изчезването му. "Той е позитивен човек, който има приятелски отношения с хората".

Момчил изчезна в нощта между 18 и 19 септември. Обадил се на брат си, а след 20 минути вече и следа нямало от него. След 24 часа е обявен за изчезнал в полицията. Дни по-късно се появи сигнал от българин, живеещ в Белгия, че е видял там Момчил.

Версиите, по които полицията работи са три. Първата е, че е възможно Момчил да е нападнат и да му се е случило най-лошото. Втората възможност е да е изключил GSM-a си, за да си "поживее". Третата вероятност е свързана със зависимост, за която близките на момчето да не знаят.

Преди два дни от полицията получиха достъп до телефонните разпечатки и стана ясно, че последният разговор на момчето е бил с брат му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Тълкуващ

преди 8 години

Дано не му е завидял собственият му брат,че много лошо от РОДНИНИ

6

Анонимен

преди 8 години

Милото момче, милите родители....Само който няма деца, може да пише простотии под такава статия. Не минава ден да не мисля за това момче, както и за убитото посред бял ден в Борисовата градина, както и за Вероника и пр. пр. пр.....Какво става, не знам. Страшно е. Дано в този случай излезе "малката беля".

5

художника

преди 8 години

До Анонимен13Ако си отвлечен, нямаш възможност да контактуваш с никого. За това третата възможност ми се струва най-реална. Дължиш на някой нещо, отвличат те докато не се издължиш. Просто момента не е подходящ за връзка с родителите му, защото всичко се следи. Ще мине още малко време, докато поутихнат нещата и ще има обаждане- ГАРАНЦИЯ. Само да не ги уплашат и да решат да се отърват от него...

fallback