Снимка: архив, Булфото
fallback

Около 200 сигнала за закъсали автомобили и наводнени мазета са подадени заради обилните валежи, излели се на 20-и септември вечерта в Перник, съобщава Агенция "Фокус".

Много от подадените сигнали са се дублирали, което е допринесло за високия им брой. Около 20 автомобила са били закъсали в района на автогарата и са били издърпани от служителите на пожарната.

В следствие на обилните валежи са се запушили много шахти, което е довело до наводняването на кръстовища, мазета и приземни етажи в града. След приключването на поройния дъжд около 01.30 часа през нощта, голяма част от подадените сигнали са били отказани. Към настоящият момент обстановката в града е спокойна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 8 години

До КакаТам/у Перник/ една покойна вече комунистка,колеше и бесеше !Та въпросната беше кметица и покрай земетресението,бая се беше облажила!Да не говорим за хасиендата и в Созопол!Що не я питахте когато беше жива,как аджеба са се извършвали ремонтите у Перник!Иначе е лесно да лаете!

9

Анонимен

преди 8 години

Нищо учудващо и ново!Миналата година БСП,НДСВ и ГЕРБ- кметицата организира състезание по кану-каяк в безводен Добрич,в Мизия ,Пловдив и Варна - при наличие на корита на реки и цяло море стават наводнения...За разтуха:Един от самолетите,които Роско с прашката май щял да приземява и проверява ,а в последния момент Тиквата с маркуча май се отказал да свали над морето: през гугъла,след като изтриете добавките от "Днес" към заглавието :" Начались последние испытания истребителя Т-50 "

8

Анонимен

преди 8 години

Нямат ли си какички,да им дадат по един винкел и да почистят шахтите По ТВ има прогноза на времето,!

fallback