Снимка: Булфото
fallback

Голямо задръстване има по автомагистрала "Струма", заради засиления трафик към Гърция. Колоните от автомобили са от района на Долна Диканя до дупнишкото село Усойка. Това каза за БТА директорът на областното пътно управление в Кюстендил Юлияна Божилова.

Причина за задръстването е големият брой на пътуващите. Получава се така, че на един път се събира почти цяла България, коментира Божилова.

Тя посочи, че няма пътно-транспортни произшествия и единствената причина за образувалите се колони е засиленият трафик.

Органите на реда препоръчват, ако не е належащо, пътуването да се отложи. Алтернативен маршрут е София- Кюстендил-Бобошево-Благоевград. 

Oще по темата

Предвид на големия интензитет на движение на автомобили по АМ "Тракия" в посока за Бургас и продължаващите ремонтни дейности на няколко участъка от магистралата на територията на област Пазарджик има образували се тапи.

Това съобщи за "Фокус" говорителят на ОДМВР-Пазарджик Мирослав Стоянов. "В тази връзка препоръчваме на желаещите на пътуват по посока Бургас да използват и алтернативен маршрут по главен път I-8 преминаващ през Костенец-Белово-Пазарджик-АМ "Тракия" или отклонението на пътен възел за селата Виноградец-Карабунар-Бошуля- град Пазарджик-АМ "Тракия". На възловите места има разположени екипи на полицията", уточни Стоянов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 8 години

Бре, нали сме много бедни и гладни...Как по празници половин България бяга в чужбина на почивки ?!

16

Шаран_БГ

преди 8 години

За другите евродържави говорят, че там крадели 20% и 80% влагали по предназначение ! У нас е видно, че влагат около 20%!! За другите 80% не питай !!!!!

15

Шаран_БГ

преди 8 години

/На вниманието на "Елемаг"/В края на предишния си мандат г-жа Л.Павлова, в кадър с областния управител на Варна, кмета на Община д. Чифлик, кмета на с.Гроздьово и др .,преряза лентата на "реновирания път от с.Гроздьово до с. Старо Оряхово". Участъкът е 22.1 км. На практика ремонтираният участък е само 4.7 км, от с. Гроздьоводо разклона за с. Дъбравино. Останалите 17.4км са кръпка до кръпка. Тежките камиони от Бургас за Девня вървят точно в този "РЕНОВИРАН" учасдтък!?!? Къде са парите ?????

fallback