Снимка: Булфото, архив
fallback

Изключително натоварено е движението по автомагистрала “Тракия” в посока Бургас в петъчния следобед, предаде репортер на Dnes.bg.

Критичните участъци са няколко – първите километри след София, както и около тунел “Траянови врата”, където има образувани сериозни опашки. Като цяло пътят от София до Пловдив отнема над 3 часа и половина.

Временно бе ограничено и движението на МПС в дясната лента на АМ "Тракия" в посока Бургас, при 223 км, в област Стара Загора, поради изтеглянето на аварирал ТИР, съобщиха от АПИ. Малко след 21 часа движението бе възстановено.

Натоварено е и движението по международен път Е-79 поради многото пътуващи в посока Гърция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

kokospa

преди 8 години

Винаги съм се чудил уж сме най-бедни пък ходим на почивка юли,август разбира се с колата на олинклузив на скъпия бензин после пак с колата на уикенд за 4 дни.Това братя става с пари...нали?А твърдим че нямаме,че са ни високи сметките....а теуе фоните ни от 400 лева нагоре ,пушим само Боро и по 2 коли в семейство.Е това е комплексарщина на куб!!!!!

12

Сп???нс

преди 8 години

на всичките снимки на задръствания авариината лента е пълна с коли , също като на запад

11

До софиянците

преди 8 години

Нали знаете, че Вашите майки и бащи също са били "селяци". От 10 години живея в София и да ви кажа всеки софиянец, с когото съм се запознал е по-голям селандур и от селския говедар в село Малък манастир, Елховско. Знам, че злобеете от фактът, че селянчетата изкарваме с пъти по-големи заплати от Вас ама Вие не сте виновни - просто на село сме свикнали да ставаме рано и да се трудим. Айде хубав ден и софиянците да не забравят, че кв. Дружба и Люлин е на една туба бензин от центара на София

fallback