Снимка: архив Булфото
fallback

45-годишна жена беше настанена с изгаряние в болницата във Видин, след като автомобилът й се запали в движение.

Инцидентът се случил вчера в късния следобед.

Жената се движила в посока Ферибот-Видин. Автомобилът на жената е бил с газова уредба, а причината е техническа неизправност. Пътник от колата запалил цигара, без да усети миризмата на газ.

Огънят ранил жената и унищожил купето на колата.

В потушаването на пожара е участвал един екип на РСПБЗН-Видин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 8 години

Към каращите на ГАЗ, като сте мизерници и гледате тънканата се предвижвайте с колелета, ролери кънки и каквото др. Ви дойде на ум, но не и с подвижните газови бомби. За информация в Германия не е разрешено да се кара на газ и поради тази причина там няма от къде да налеете газ в ракетите си. А германците не са по технологично изостанали от нас, просто са проумели фактите, че газта е за готвене, а бензина е за каране.

9

До з-те на ГАЗТА

преди 8 години

Уважаеми колеги, на всеки един бензинов автомобил на талона пише с какво гориво е. Навсякъде в книжката на автомобила се говори за гориво "БЕНЗИН", а не за ГАЗ! Я ми кажете всички газаджии в БГ където монтират такива уредби, сертифицирани ли са за дейността, която извършват? Кой гарантира, че след като изляза от техния сервиз няма да пламна след 50 км? И накрая, колко бензинови коли пламнаха за последната една година ето така, както пламват и гърмът автомобили карани на газ?

8

Анонимен

преди 8 години

ДО 7 НЕ ИМА БЕНЗИН

fallback