Снимка: архив Булфото
fallback

Ремонтите отново се настаняват по магистралите. След като приключи активният летен сезон и отпускарите по пътищата намаляват, строителните дейности по “Тракия“ се възстановяват.

Oще по темата
Те ще са в лявото платно на моста при 9-и километър, в дясното платно на моста над река Тополница при 77-и километър, както и в отсечката от 75-и до 81-и километър. Ремонти ще има в лявото и дясното платно в района на пътния възел край Пазарджик.

До зимата се очаква да приключат и строителните дейности по виадукта при 67-и километър на "Тракия".
За да се избегнат тапите, е определен алтернативен маршрут. Той е по първокласния подбалкански път София - Пирдоп - Карлово - Бургас.

Пътуващите към Пазарджик може да ползват и първокласния път I-8 в отсечката след Ихтиман.

Това е втората серия ремонти по "Тракия". Преди лятото бяха подновени 50 километра от магистралата в района на София, Пазарджик и Пловдив.

В началото на септември започна и ремонт по другата основна магистрала - “Хемус“. Строителните дейности са в отсечката между Варна и Шумен.

Заради ремонта движението е двупосочно в лявото платно на магистралата в посока Шумен.

Продължават и ремонтите на виадуктите "Бебреш" и "Елешница", както и на съоръженията между тунелите "Ечемишка" и "Топли дол".
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

-10

преди 8 години

Който нищо не може да построи и ремонтира джавка по форумите!------------А който обича да лице ***, цял живот живее в комунизъм!

7

-10

преди 8 години

Боко само знае да строи магистрали,....----------Той и това не знае, защото ги строят други. Той само прехвърля едни пари от чужд джоб към негов!

6

-10

преди 8 години

Една година не могат да сменят повърхностния слой асфалт на 100 км магистрала!Сега още 1 година ще се гърчим по Тракия! Браво Боко, скоро ще доживеем развитив социализъм!

fallback