Снимка, архив Булфото
fallback

"БДЖ - Пътнически превози" от утре пуска отново в движение вагоните от тип "бистро" в бързите влакове със задължителна резервация, които пътуват между София и Варна, съобщиха от дружеството.

По този начин клиентите на националния железопътен превозвач ще имат възможност по време на своето пътуване да си закупуват топли и студени закуски и напитки, които се предлагат в специализирания вагон.

Вагоните от тип "бистро" разполагат със салон за консумация с бар за обслужване на пътниците. Барът е оборудван със съвременни уреди за съхранение, охлаждане и затопляне на предлаганите артикули от менюто, уточняват от БДЖ.

В салона за консумация са разположени няколко сепарета с маси и седящи места. На страничната стена на салона за консумация е разположен барплот, който пътниците ще могат да ползват правостоящи при липса на свободни седящи места в сепаретата.

Влаковете към композициите, на които ще бъдат включени вагони от тип "бистро", са двата бързи влака със задължителна резервация от София за Варна - в 6.50 ч. и в 7.30 ч.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Дочко

преди 8 години

До спецовете то ЗЗУ в ПловдивИ дискове и плейъри Филипс ли правехте?Или тренирахте крадене на телефонни импулси?Поздрави

17

Машинист

преди 8 години

Можеше да уточните влаковете малко по-добре, но явно и преписването с малко промяна, не ви се отдава добре...

16

Анонимен

преди 8 години

До ДочкоДочко, Дочкооо! Като не си в час не се бутай между шамарите!ЗЗУ в Пловдив произвеждаше запомнящи устройства на магнитна лента (по-разбрано за такива като теб - магнетофони). ДЗУ в Стара Загора произвеждаше запомнящи устройства на магнитни дискове!Дано схванеш разликата и друг път да не се изявяваш като мноооого умен в непозната за теб област!

fallback