Снимка: архив, БулФото
fallback

Жена е загинала при тежка катастрофа в Софийско, съобщиха от полицията.

Сигналът за пътния инцидент е получен около 3.40 часа в ОДМВР- София. Катастрофата е станала в района на първи км на главен път 1-8.

При огледа е установено, че товарен автомобил "Даф" е предприел завой наляво при излизане от бензиностанция, при което в него се е ударил движещ се в същата посока лек автомобил "БМВ" с френска регистрация.

Пострадали са возещите се в автомобила четирима души. Пътничката на предната дясна седалка е починала на място, водачът е настанен в шокова зала в тежко състояние, единият от возещите се отзад е настанен за лечение с контузия в гърдите и корема, другият - с фрактура на палеца на лявата ръка.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 8 години

Не винаги на изхода на бензиностанция или някакъв друг обект, има знак, който да му забранява да прави ляв завой. В случая не виждам никакви знаци или маркировка с гоогле мапс на тази бензиностанция.

7

Анонимен

преди 8 години

В случая имаме камион, чиито шофьор не спазва правилата, защото е голям, а и КАТ спи и не санкционира за нарушенията на пътя. От друга страна имаме лошо обозначени пътища. Френската кола след метри влиза в кръгово и би трябвало да е намалила скоростта си. Не става ясно как шофьора на камиона не е видял светлините на автомобила, за да го изчака. Пиян ли е бил, дрогиран ли е бил? Винаги се получават такива катастрофи, поради бездействието на КАТ, което кара шофьорите да не спазват правилата и резу

6

Анонимен

преди 8 години

Чл. 37. (1) При завиване наляво за навлизане в друг път водачът на завиващото нерелсово пътно превозно средство е длъжен да пропусне насрещно движещите се пътни превозни средства.---------------------------------------------------Щом се е включил в движението,значи е нямало коли на отбивката.BMW му е налетял с висока скорост и не е спазил ограничението за скорост.

fallback