Снимка: архив Булфото
fallback

Поредната нелепа смърт на пътя беше регистрирана в село Мусомища, община Гоце Делчев. Там възрастна жена почина, блъсната от маневриращ автомобил.

Инцидентът е станал около 19,30 часа снощи. Тогава в Районно управление "Полиция" - Гоце Делчев е получен сигнал за произшествието.

55-годишен шофьор от селото при маневра с лек автомобил "Ситроен Пикасо" блъска 79-годишна своя съселянка, която в този момент се е намирала зад автомобила.

Вследствие на инцидента пострадалата жена е починала, съобщиха от ОД на МВР - Благоевград.

Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водачът на автомобила е отчела отрицателен резултат. За случая е уведомена прокуратурата в Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 8 години

Това е нещастен инцидент. Достатъчно е жената съвсем леко да е бутната и при падането да е загинала, не се нахвърляйте веднага на шофьора, всеки имащ книжка знае, че има една зона от зад където ако човекът е нисък и е близо от зад не се вижда от нито едно огледало в колата.

9

Анонимен

преди 8 години

Това е инцидент. Случва се. Жалко. Състезателите и пияниците, обаче е по-добре да ги трепем преди да са успели да се доберат до колите си.

8

спомням си

преди 8 години

Един път правих маневра на заден ход и без малко да премажа едно дете на около 4г. което се беше навряло под колата за да си извади топката. Нямах никаква възможност да предвидя това действие на детето, защото когато сядах в паркиралия автомобил детето го нямаше, парктроника не го отчиташе и досега изтръпвам............

fallback