Снимка: Нова тв
fallback

Кръчма в жилищен блок в Перник смущава съня на хората, съобщи Нова тв.

Румяна Тодорова е вдигнала ръце, след като е писала до полицията, но нищо не е направено.

"Аз съм от Перник. Живея в тих и приятен квартал в центъра. Уточнявам това, защото наоколо няма ромски сватби, дискотеки и други такива дразнители. За съжаление обаче в блока, в който живеем, има нещо като кафене. Нещо като, защото заведението се използва с пълна сила като квартална кръчма. Работи предимно вечер и абсолютно сигурно без необходими разрешителни за подобна дейност.

Почти всяка вечер тук се събират местните пияници и разискват всякакви теми - от футбол до политика. А откъде знам? Чувам ги. Кръчмата се намира точно под нашата спалня... Викали сме полиция, писали сме жалби и успяваме да постигнем затишие за известно време, но след това се започва отново. Наистина е ужасно. Положението е такова от няколко години. Адресът е: гр. Перник, ул. "Струма", бл. 6".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 8 години

Така е защото депутатите пишат кухи и не действащи закони. Колко пъти трябва да да разкарват полицията и да се харчат народни пари и нищо да не могат да направят на шепа пропаднали пияници. Във почти всеки блок има поне по един негодник който тормози хората които изкарват благата на държавата. Не може ли след първо предупреждение да се осъжда на поправителен труд и да се спестят парите на данъкоплатците. Отговорете господа депутати.

12

Тук е така :(

преди 8 години

Държавата е пълна с такива съмнителни обекти. И ние имаме една такава.Аман от беззаконие.Дойдат куките, влезнат вътре, седнат на масата и вместо да настане тишина,то олелията става по-голяма. объркана държава.

11

Анонимен

преди 8 години

Истинате е, че единствения начин да се оправиш с такива е коктейл *** през прозореца.Когато няма държава, няма цивилизовани начини за решаване на проблемите и трябва да се действа радикално и брутално.

fallback