Снимка: архив Булфото
fallback

Силна музика тормози Сливен, става ясно от съобщение на полицията.

Според него от началото на годината в ОД на МВР в града са подадени 437 сигнала за висока музика. Това прави средно по два сигнала на ден.

Само за месец юли са констатирани 72 случая на нарушаване на тишината, съобщиха още от полицията. Съставени са 23 акта, 29 протокола за предупреждение, като в някои от случаите са отнети усилватели и тонколони.

Голяма част от сигналите са за вдигане на шум в ромския квартал "Надежда" в града.

Екипи на полицейския участък "Надежда", съвместно със служители на група "Охрана на обществения ред" и полицейско куче, следят за опазване на обществения ред на територията на квартала, се посочва още в съобщението.

Ромският квартал "Надежда" в Сливен се прочу преди време с това, че обитателите му излязоха с призиви "българите на кайма". Това предизвика ответна реакция и дори протести в различни части на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 8 години

Я сега да се гледаме помежду си и да открием -КОЙ Е ЛУДИЯТ ?

24

кв. Даме Груев

преди 8 години

Наистина е ужасно. Всяка вечер до 2-3 часа сме подложени на тормоз. Уж нямат пари пък всеки ден празнуват. Отделно ходжата пее по 5 пъти на ден....

23

бум чака рака

преди 8 години

ако сега дойде репортер в квартал Райна Княгиня в Ямбол ще види неща който не е и сънувал...то неможе да се опише...трябва да се види!!!

fallback