Снимка: архив, Булфото
fallback

Навръх Илинден по стар стил - 2 август, морето взе поредната си жертва и първата за сезона в работно време на охраняема зона, предаде „Фокус”.

55-годишен датски гражданин се е удавил на „Златни пясъци”. Медицинският екип е извикан в 14,15 часа и след 30 минути пълна реанимация с интубиране без видими признаци за дишане и живот смъртта е установена в 14,50 часа.

По цялото крайбрежие предупредителният флаг е червен, който забранява влизането в морето, но това не спира недисциплинираните плажуващи. Цял ден спасителите са спирали влизащи във водата, които без никакви задръжки отново са тръгвали към морето, съобщи управителят на ДКЦ 1 „Света Клементина” д-р Иван Иванов, който осигурява медицинското обслужване по плажовете.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 8 години

За пръв път коментарите под такава статия да ми харесат - и на мен ми е чудно как датчанин и то би дошъл на почивка в България? Как защо? Защото тука му е известно, че няма закони и може за разлика от Дания да си прави каквото си иска. Е правил си е каквото си иска (това няма да е последната такава статия, за жалост). Като дойдат тука и се мислят за недосегаеми, понеже никой нищо не може да им направи - нали "чужденци". За това се напиват, *** и безчинстват. Не го съжалявам ама изобщо тоя.

27

Do Geogieva

преди 8 години

Uvajaema gospojo,radvam se,4e sme na edno mnenie s Vas,mnogo e priqtno da spodelq6 misli s vazpitani li4nosti, ,,agent Tenev'' e psevonim razbira se ,boli me za BULGARIA I trqbva ot vreme na vreme da se pribiram v RODINATA si I vseki pat se razo4arovam vse pove4e I pove4e,prostotqta e totalna na vsi4ki niva. Jelaq Vi hubav I usmihnat den.

26

утопия

преди 8 години

Ауу изтръпнах. Датчаните са високи по 2 метра и могат да стигнат до шамандурата без врякащите спасители. Всички спасители са дразнители и няма полза от тях.Мога да плувам и без дюшек и не ми трябва да ми надуват главата с тези *** . Най са ми смешни като заспя на дюшека и те махат ли,махат горките кой ги слуша . Незнам дали могат и да плуват за да стигант до мен нека си седят на сушата-хахаха

fallback