Снимка: Булфото
fallback

Отлично поддържана градина, с насадени 150 растения канабис, откриха харманлийските полицаи. Тя се намира в село Изворово, има изградена поливна инсталация и е редовно поливана и наторявана, съобщи ”Булфото”

Градината е разположена на труднодостъпно място в задния двор на къщата, от трите страни е скрита с платнища, а на четвъртата има засадена царевица.

Според цени на едро от тези растения може да се спечели над 150 000 лева на черния пазар.

През 2013 година къщата е била купена от свиленградчанин на име Росен. Съседите са виждали там да влизат хора, но не са забелязали нищо подозрително.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 8 години

Не, ние не сме някакви си дилъри или мафиоти, които искат да правят бизнес, ние искаме свободен достъп до растението, да си го отглеждаме собственоръчно за лична употреба, за храна, за лекарство, за удоволствие! Който не иска да не го ползва, егати си му и проблема.

37

Анонимен

преди 8 години

Какво да им обясняваш, те цял живот са живели в илюзия, сега до края на жита си ще живеят в отричане и всичко заради манипулация и лъжа, в която са повярвали.

36

bun dem

преди 8 години

Само дайте огън да видите как всичко вредно, алчно и задкулисно ще умре. Но хората, които си правят пари от фармацевтика, нефт и войни ще пият една стдена вода след коза и така. Драги хора между 40 и 50 годишна възраст, моля ви потърсете информация за растението, няма да ви обиждам или да ви се карам. Четете и най- вече мислете с главата си, тя не е само за равновесие.

fallback