Снимка: архив Булфото
fallback

Пияна туристка от Москва е задържана за 24 часа след скандално поведение близо до бургаската болница в сряда вечер, пише "24 часа".

Очевидци са сигнализирали, че млада жена, видимо в нетрезво състояние, залитайки, се е блъскала в коли, паркирани близо до спортна зала "Бойчо Брънзов", търкаляла се е по асфалта и не можела да контролира поведението си.

Изпратеният полицейски екип отвел жената в Спешния център, а алкохолната проба, направена там, показала 1,9 промила.

По време на прегледа пияната рускиня изритала един от придружаващите я полицаи и продължила да се държи арогантно. За това е наложено полицейско задържане в рамките на 24 часа. Когато е отведена в ареста на 5-то РПУ, жената поискала да иде до тоалетната. Там тя истински се е развилняла, счупила е казанчето и вентилатора и с усилия е изкарана от полицаите.

Междувременно е установено, че буйстващата туристка е на 29 години от Москва и е настанена в собствено жилище в Китен. Образувано е бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

brie

преди 8 години

Che te imat li klozetna toiletna izobsto v tva rpu?:)

32

Ешелон

преди 8 години

Според запознати свидетели момичето било арестуванопонеже Бойко Борисов и направил забележка да ходи по полека по тамън осъхналите му нови и крехки магистрали за да не ги повреди на което рускинята истерично отговорила Еббб... тваЯ Матьо Фашисткая!!! ...и захвърлила тоалетно казанче с вентилатор по него :-(

31

бай Вълчо от Хисаря

преди 8 години

Ей на т'ва се казва новина.Щях да се учудя ако им беше направила пирожки!

fallback