Снимка: Булфото, архив
fallback

Петролният бос от района на Пловдив Георги Самуилов си спретна шумно парти по повод 50-годишния си юбилей. В събота вечерта той взриви Античния театър в града с шумен купон, който продължи до 2 часа сутринта. На партито бяха поканени над 250 гости.

Още около 19 часа подстъпите на амфитеатъра започнаха да се пълнят с луксозни лимузини. Рожденикът посрещна гостите си на сцената на Античния, украсена стилно в синьо и бяло.

Специално за партито в Пловдив пристигнаха Васил Найденов, Силвия Кацарова, Орлин Горанов, Глория, група "Акага" и ансамбъл "Българе". За разлика от други подобни партита, рождения ден на Самуилов е минал без огнено шоу.

Гостите, сред които са били топ бизнесмени от страната и чужбина, го определят като една от най-стилните прояви на сезона. Не така обаче мислят пловдивчани, които не са могли да спят заради шума.

"Искрено се извиняваме за това, което се е случило, назначили сме проверка по случая и виновните ще бъдат глобени”, заяви пред Dnes.bg директорът на институт "Старинен Пловдив" Амелия Гешева.

Тя каза още, че е издадено разрешение за ползване на юридическо лице, което е за честване на юбилей и фирмена презентация, но разрешението за силната музика е било до 23 часа, а не до 2 в неделя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

анонимна

преди 8 години

На мен лично не ми пречеше партито,защото съм от съседен град. Но тази парадност е от липса на самочувствие но с пари. Наяла се въшка на чело се показала.Това няма да е вечно.

69

Анонимен

преди 8 години

Аз рождения си ден мисля скромно да го направя в колизеума също без огнено шоу че голяма селяния. Но ще поканя сашка васева и тони стораро. Мисля да платя римска община да може всеки да си напише инициалите на колизеума.

68

Анонимен

преди 8 години

А Вие знаете ли, че община Пловдив е пуснала конкурс да направи сватба на някой там безплатно. Рибата се вмирисва от към главата

fallback