Снимка: архив, Булфото
fallback

Колосалният джакпот от Тото 2, който падна в четвъртък вечерта разбуни духовете в Благоевград.

Сумата от 7 095 423 лв. е била спечелена с квитанция за 3 лв. и 40 стотинки и 4 комбинации в играта 6/49.

Минути след като от Спортния тотализатор обявиха, че фишът е пуснат в Благоевград, новината бързо се разнесе по заведения и сред комшии, събрали се на хлад пред блоковете в кварталите.

Oще по темата

Започнаха подозрения кой ли е късметлията уцелил числата 29, 40, 11, 34, 38, 24. Това е третият най-голям джакпот в 58-годишната история на тотализатора.

"Дано милионите да са се паднали на някой беден човечец, който да си оправи живота, както и на деца и внуци", коментираха пред "24 часа" щастливи благоевградчани.

Появиха се съмнения, че е възможно и шестицата да е спечелена от македонец или грък. Винаги, когато джакпотът достигне няколко милиона, идващите на пазар или на гости при приятели комшии от Гърция или Македония, минават през тотопунктовете, за да си пробват късмета.

Любопитството кой е милионерът ще трая няколко дни и после всичко ще затихне, смятат в града. Хората допускат обаче, че рано или късно ще се разбере кой е взел печалбата, ако тя се е паднала на местен човек.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 8 години

Който не вярва,да не играе.... Аз спечелих 661 000лв през 2006-та 6-ца от 6/42 ,беше неделя и в сряда вече си бях взел парите,при това на куп

24

Анонимен

преди 8 години

Всеки знае че умрялото тото е нагласено не знам само защо толкова хора го играят

23

Анонимен

преди 8 години

До Ирена КръстеваА тооой ееее,неговото име ееееее:-ИИИИИИИРРРРРЕННААААА КРЪЪЪЪЪСТЕВАААААААА!!!

fallback