Снимка: Facebook
fallback

Благодарение на широкото обществено словесно линчуване, което породиха снимките на "опакования" кипарис в Несебър, днес собственикът на заведението, който бе отговорен за нелепата ситуация, е премахнал черната опаковка на дървото. За това ни информира човекът, който успя да снима безумната картина.

"Благодаря на всички, които взеха отношение и се възмутиха от "опакованото" дърво в Несебър. Многобройните отзиви дадоха резултат! Днес (22. 07) дървото диша свободно. Дано тези няколко дни да не са го повредили", написа Любомир Божинов на профила си във Facebook.

А ние му благодарим, че е чувствителен към подобни престъпни за обществото ни деяния!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Специалист,

преди 8 години

ако дървото хвърля листа ,то просто е жадно за вода и за храна т.е. торове.Не може да направиш всичко възможно да го убиеш и да ти е виновно ,то просто не може да отиде до близкия маркет да си напазарува, ти човече трябва да му помогнеш

22

Тео

преди 8 години

За всичко си има начин, но за изпълнението на някои неща трябва силна държава. Ако наистина споменатото дърво представлява реална опасност за обекта или хора наоколо се свиква комисия и дървото се премахва. Ако създава неудобство на съответният господин, дървото се премества за негови разноски, и то пак след комисия. В напредналите държави нямаш право да отсечеш дърво дори и да е в твоята градина, освен ако не е потенциално опасно. Но на нас ни е по-лесно да рушим, отколкото да градим!

21

върл природен защитн

преди 8 години

Ако дървото умре, дано да получи възмездие, пък ако ще да е и от хората наоколо! Никой не е по- силен от природата. Много важно за скованата му ***.

fallback