Снимка: Булфото, архив
fallback

От полицията в Монтана задържаха 18-годишния младеж, нанесъл побой на възрастна жена в гимназия в Лом. Жената е баба на ученичка от същото училище, съобщиха от МВР.

В четвъртък вечерта в гимназията по производствени технологии деветокласничка от училището се скарва с приятеля си. Повод за кавгата било желанието на момичето двамата да се разделят. Тогава 66-годишната баба Зорка се намесила в опит да защити внучката си.

Младежът избухнал и се нахвърлил върху жената. Зашлевил я през лицето и я ударил по ръцете пред присъстващите учители и ученици. От полицията задържали бияча за 24 часа.

Глоба в размер на 100 лева е наложена на момчето. Той обаче има и предишни хулигански прояви.

Директорката на гимназията Пенка Пенкова, цитирана от "24 часа", заяви, че постъпката му ще бъде разгледана на педагогически съвет и ще бъдат предприети мерки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 8 години

Да си беше мълчала бабата бой не би яла! Мълчанието е злато.

19

Как?

преди 8 години

Ето това е мъж! Набил е цяла баба на 66 години! Представяте ли си!? Аз се чувствам уплашен, дано не ми среща пътя!Големи ценности в тези млади бе!

18

Аз

преди 8 години

Да ги питам защитниците на жените - защо забравяте да си зададете един основен въпрос - Какво прави външен човек в гимназията и защо учителите-кибици не са го изгонили до инцидента?

fallback