Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед

Компактен електромобил е най-новата придобивка на Община Бургас, която се ползва от инспекторите на дирекция "Управление при кризи, обществен ред и сигурност". Малката еко кола се използва за обходи на Морската градина, за да се съблюдава спазването на реда и паркирането в нейната периферия.

Екоинспекторите на Община Бургас също дават пример в това отношение, като се придвижват при проверките си с електроскутери. За да се поощрят повече бургазлии да ползват този вид транспорт, на паркинга на ул. "Гурко" заработи първата безплатна зарядна електростанция. Със соларни инсталации са оборудвани и повечето детски градини на територията на община Бургас.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 8 години

До БургазлияОт 1358г. нямало чисти българи. Ми то по тъпоумната ти логика 80% от европейците са с римска кръв, щото е имало стотици години римска империя на днешните им земи

10

чула жабата..

преди 8 години

Аз немога да разбера кой следи за реда в Бургас. Полицията или тази общинска фирма? Ако са и двете явно тази дейност се дублира и въпросът е защо данъкоплатеца трябва да заплаща на две институции за едно и също нещо. Иначе по въпроса за електромобилчето - това са практики от 90-те години на миналия век. В момента на запад тези двамата на снимката стоят пред мониторите на модерна система за видеонаблюдение с обхват всеки сантиметър от площта.

9

balkanturist

преди 8 години

ami konna policia, waterpolicia i velopolicia ima li?

fallback