Снимка: архив Булфото
fallback

Облачен и мрачен посрещна Джулай морнинг почти цялата страна. Въпреки това хиляди хора успяха да видят първите светли лъчи на деня.

Без облаци слънцето изгря на Черноморието ни в 5 часа и 32 минути, а в 5 часа и 52 минути се появи и зад облачното небе в София, съобщи bTV.

Стотици се събраха за пореден път на Камен бряг, за да посрещнат първото юлско слънце.

Това отново се случи под звуците на култовата песен „Джулай морнинг” в изпълнение на живо от вокалиста на Юрая Хийп Джон Уолтън.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

ушанка

преди 8 години

Aм да. Ако не го препоръча някой на английски няма и да се сетят зомбираните. Цял живот жителите и на Камен бряг, Тюленово, Каварна, Шабла са посрещали и 01.07 и 02.07 етс. даже и преди да дойде демокрацията. И с народна музика или друга българска е също толкова красиво.

21

Джон Лоутън

преди 8 години

Казвам се ЛОУТЪН, а не УОЛТЪН!!!!!!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 8 години

28Много сме интересни българите, слагам и себе си в това число защото няма как, българин съм. И какво ще стане като Глен Хюз си купи имот тук? Злато ли с.ре. газ ли п.кае. Абе уважавайте се малко повече хора. Колкото да Джулая, ако води до някакво духовно израстване и прочистване, ок, това е добре. Обаче само да се гледа изгрева на слъцето, защото било Джулая, това е повече от елементарно.

fallback