Снимка: Булфото, архив
fallback

В Симитли е обявен ден на траур днес в памет на убития Николай Чивиев. Той бе пребит до смърт в петък на отсечка на строящата се автомагистрала "Струма".

Oще по темата

По първоначална информация двама души се издирват за жестокото убийство, като по свидетелски показания основен заподозрян е Емил Първанов, известен и с прякора Ембака.

Чивиев, който дълги години е служил във Френския легион, е бил служител на фирма "Агромах", която участва в строителството на магистралата. Той е отговарял за охраната на трасето.

Погребението на Николай Чивиев ще бъде в София, съобщи bTV. Община Симитли, откъдето са родителите му, обяви ден на траур.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 8 години

Може ли малко повече инфо за биографията на убиеца Ембака, КОЙ го пази и покровителства през годините за безбройните му зулуми и бандитски изпълнения и КОЙ му е "топлата връзка" в правосъдната система (като изключим доверения му адвокат Недин) ?Айде сега да видим има ли журналисти с топки да поразровят малко по тая тема.

31

Писна ми

преди 8 години

*** държава!*** хора!Никакво правосъдие!

30

холмс

преди 8 години

Срещнали са се 2 мутри. Едната по навик е свикнала да гази закона и решава да мине по строящ се път въпреки забраната. Другата мутра пък е свикнала да се прави на Рамбо и тръгва да го гони с колата вместо да се обади на КАТ. Настига го , препречва му пътя, почва да удря с бухалка по колата... Е въпросът е бил на коя мутра главата ще се окаже по тънка. Така че не превръщайте загиналата мутра в герой. Аз лично не виждам разлика между тях.

fallback