Георги Георгиев. Снимка: архив, БулФото
fallback

Срещу кмета на Община Ботевград Георги Георгиев се провежда проверка за длъжностни престъпления, свързани с провеждане на обществени поръчки и сключени договори за наем, съобщиха от прокуратурата.

Oще по темата

Тя е под ръководството на Окръжна прокуратура - София.

Георгиев не е задържан от прокуратурата и не е с постановена мярка за неотклонение "задържане под стража”, уточниха от държавното обвинение.

Той беше отведен тази сутрин от дома си от полицейски бус.

От прокуратурата посочват, че няколко пъти Георгиев е бил редовно призоваван, но поради категоричния му отказ без основателна причина да се яви за снемане на обяснения, Окръжна прокуратура - град София е разпоредила на органите на МВР да го доведат принудително за изясняване на обстоятелствата по проверката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 8 години

Ето защо ще сме все по-бедни и отчаяни. Това недоразумение на природата толкова е щрало, че е имало да плати синът му да бъде депутат. Всеки знае, за да си първи в листата се плаща на лидера на партията. Парите се избиват после многократно. Викали го няколко пъти но не отишъл!!!! Защо да ходи като ще ги купи а и синчето ще свърши останалото. Колко ли милиона струва този *** на Ботевград, колко? И ще ги върне ли? Никога, помнете ми думите.

7

Анонимен

преди 8 години

Те и видинския Герго Гергов го "арестуваха", отстраниха, ровиха... и след неколкократно преразглеждане на делото, накрая се намери подкупен съдийски състав и го върнаха на работа.И сега си се продължава с далаверите по обществените поръчки...

6

КК

преди 8 години

Многоизвинявайте! На коя ПАРТИЯ има честта да бъде член уважаемия господин????

fallback