Снимка: Булфото, архив
fallback

Бременна жена в осмия месец е починала след раждане в болницата в Свиленград, съобщиха от полицията в Хасково.

Сигналът за починалата 45-годишна родилка е получен в Районното полицейско управление в града от местната многопрофилна болница за активно лечение на 19 юни около 11.00 часа.

Жената е постъпила в лечебното заведение предния ден "с предлежаща плацента, хеморадичен шок".

Назначена е била спешна операция "секцио" за изваждането на детето.

След операцията здравословното състояние на майката се е влошило и на 19 юни в 09.47 часа е починала в отделението за реанимация. Назначена е аутопсия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

До 38

преди 8 години

Прав(а) си. И аз не мога да разбера защо е тази истерия.Виж 1, 4, 6. Един казва, че в миналото са забременявали, докато имат цикъл - някои и над 50 г.Друг вика "Да бе, раждайте над 50!"Проблемът на българката днес е мизерията. На 20-25 г. няма работа, няма пари, а в повечето случаи няма и контакти с други момчета, освен със свои връстници, които са на същия хал и не мислят за брак.Добре е да успеят да родят на 25-30, по възможност под 36.Която успее по-късно,Бог да я закриля,рискът е голям!

40

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 41Жената е забременяла ин витро! Не мислиш ли, че докторите извършили процедурата добре са преценили рисковете и са решили, че могат да я извършат? Ако беше в лошо здравословно състояние дали щяха да рискуват? Та, щом съм извършили ин витрото явно са преценили, че рисковете от усложнения са малки. Кой нормален доктор, не говорим за някой търгаш, ще извърши такава процедура при положение, че знае, че 100 ще се объркат? А и наскоро при подобни обстоятелства почина и жена на 29...

39

Анонимен

преди 8 години

до 41 Тук говорим за това колко по-трудно и с колко по-големи усложнения протича едно раждане на една 45 годишна жена даже и да е здрава с една жена на 25 години примерно. Че те лекарите го казват- най-добрите години за раждане са между 20- 35. Оттам нататък вече усложненията при раждане драстично се увеличават...а заради някои от тия усложнения се стига и до смърт. И това не е заради лекарите, а заради човешкия организъм. Все едно да искате 45 годишен да бяга колкото 25 годишен атлет.

fallback