Снимка: архив, Булфото
fallback

Двама души пострадаха при катастрофа на автомагистрала "Тракия" в района на Ямбол, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал днес около 11:00 часа на 281-ия километър от магистралата, до паркинга на село Кабиле.

71-годишен водач на "Форд" Фиеста, със старозагорска регистрация, е пътувал към Бургас. Опитал се е да направи обратен завой, при което навлиза в скоростната лента и се блъска челно в движещия се по нея лек автомобил "Фолксваген" Поло със софийска регистрация, управляван от 31-годишна жена.

При инцидента са пострадали водачът на Форда и пътуващата с него 66-годишна жена. Те са транспортирани и настанени за лечение в МБАЛ Ямбол.

Мъжът е с фрактури на гръден кош, а жената с фрактури на крайници.

Пробата за употреба на алкохол на водача на "Фолксвагена" е отрицателна.

Причините за настъпване на произшествието са в процес на установяване. По случая в РПУ Тунджа е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Буаааахахахаа

преди 8 години

много ясно че ще направи обратен завой , това да иде до следващия изход на магистралата за да слени посоката са много километри ,а трябва да се прави икономиика няма зян да си хабим горивото

17

Анонимен

преди 8 години

Днес на магистрала "Хемус", един чичка точно пред моята кола си спря в един от стеснените участъци, където движението е само в едното платно, тъй като другото се ремонтира. И от без това тесния и опасен участък се промуши между конусите и си направи обратен завой! Всичко това, разбира се, без мигачи. Добре че успях да спра напълно, точно на няколко метра, когато целия беше блокирал лентата. Първоначално си помослих, че статията е за него!

16

PETUR

преди 8 години

Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи. Как се допуска да има възможност на магистрала да се направи обратен, да влзеш в насрещното движение в бързата лента .... или някой не е обяснил ситуацията правилно или да се търси отговорност и от стопанисващите магистралата или участъка от нея. За умствените възможности на шофьора ... няма смисъл.

fallback