Снимка: архив, БулФото
fallback

28 мъже и жени от ромски произход са задържани за кражби при специализирана полицейска операция в Бургас. Сред задържаните има цели ромски фамилии, занимаващи се с посегателства над обществена и частна собственост, съобщи БНР.

Сред задържаните са ромските фамилии Шикерови, Москови и Козарови. Сред тях има и непълнолетни лица.

Повечето от тях са от бургаските квартали "Меден рудник" и "Горно Езерово", каза говорителят на бургаската полиция Цветелина Рандева.

Задържаните ще останат в следствения арест 24 часа, а прокуратурата уточнява на колко от тях да бъде наложена постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

ognyanz

преди 8 години

За сега са само задържани. Ще напишете ли след седмица какво е станало с тях. Полезна за обществото новина щеше да бъде "28 роми в затвора за кражби". Но на практика дотук новината приключва и след два дена те са свободни пак да продължат с кражбите.

9

Анонимен

преди 8 години

БХК бързо да се изкаже по случая! Тези мили, невинни и крехки създания- филантропи, плащащи ток, данъци, вода, а видиш ли, лошите полицаи ги обвиняват, че крадат... Ама как може такова безобразие... Направо невероятно! Та*ака настрана- браво на полицията и на всички останали, които са се задействали! Дай Боже навсякъде така и да се спре с ***.т.е произволия в цялата страна! Крайно време е!

8

Нарин

преди 8 години

*** напаста и бой не ги опрвя питаите милиционер беха си същите само че нямаше пунктове за скрап беряха лаика за наркоп

fallback